četrtek, 12. junij 2014

Ta veseli dan



Tudi današnji dan se je začel z zajtrkom. Po zgodnjem zajtrku smo se pripravile in odšle proti našemu podjetju Indot. Tako kot vedno smo oglaševale našo mobilno igrico Grumpy Dots na Facebooku. Kasneje smo iskale nove načine za oglaševanje naše mobilne igrice. Bil je že čas za kosilo. Prišel je Ricardo, naš mentor ki smo ga danes drugič videle, od kar delamo v njihovem podjetju. Povedal nam je,da bomo zaradi načrtovanih obiskov pri njihovih strankah končale z delom in imele prosto popoldne. Zelo smo se razveselile njegove informacije, saj nismo pričakovale da bomo že končale z delom. 

 


 









Odšle smo na kosilo, medtem pa je Katja poklicala Francesca. Dogovorile smo se za uro odhoda, da bi odšle iz Barcelosa proti našemu domu. Po kosilu smo se še malo sprehodile  po mestu in čakale Miguela, da bo prišel po nas  in  nas odpeljal domov. Ko smo se vrnile v hišo, smo imele  prosti čas, ki smo ga izkoristile za lenarjenje in pogovor  z Miguelom.  Čas je hitro minil in odpraviti smo se morali na večerjo.







Ko smo se dobro najedli smo se vrnili v hišo in dekleta smo se posedla ob bazenu ter pričele pogovor, ki se je nadaljeval dolgo v noč, fantje pa so med tem gledali nogometno tekmo. 

Kristina, Katja in Špela 

Ni komentarjev:

Objavite komentar