sreda, 4. junij 2014

2. delovni dan

Danes smo imeli drugi delovni dan in začeli smo ga z manj treme, saj smo že vedeli kaj nas približno čaka. V dopoldanskem času sva imela bolj malo dela, tako da sva ga izkoristila za spraševanje in ugotovila, da so v jutranjih urah Portugalci manj aktivni kot popoldne, saj večino stvari začnejo delati relativno pozno.

Okoli 11. ure sva dobila več dela in tako je delovni dan postajal vedno bolj živahen oz. zanimiv. Večinoma sva delala stvari, ki jih že znava tako, da sva med tem gledala tudi k mentorju, ki je razstavljal prenosni računalnik. Proti koncu dneva sva dobila tudi krasno priložnost, da sva lahko sama razstavila prenosnik, vendar nama ga ni uspelo sestaviti nazaj, saj se je delovni dan zaključil. V prihodnje upava, da bova imela več priložnosti poskusiti določene stvari, ki jih do sedaj še nisva opravaljala.

Jutri imamo prosti dan, saj nas bodo dopoldan sprejeli v mestni hiši, nato pa si bomo ogledali še tradicionalno tržnico katero imajo vsak četrtek. Že danes smo na poti z večirje videli kako so pripravljali stojnice, saj se tržnica odpre že ob 6. uri zjutraj.

Do sedaj nas je najbolj navdušila portugalska prijaznost, saj so vse povsod nasmejani in pripravljeni pomagati.

Mitja Tominc & Mitja Sanković

Ni komentarjev:

Objavite komentar