ponedeljek, 2. junij 2014

ODHOD IN PRIHOD V BARCELOS

V letošnjem letu smo se dijaki ekonomske in računalniške šole Postojna odpravili na prakso na Portugalsko. V treh tednih naj bi pridobili različna znanja iz področja računovodstva, marketinga ali računalništva.

V nedeljo, 1. 6. 2014 smo se odpeljali do letališča Marco Polo v Veneziji, kjer smo oddali prtljago in počakali na naše letalo. Po skoraj tri urnem poletu smo najprej pristali v Lizboni, nato pa smo se preseli na drugo letalo in poleteli do Porta.

Imeli smo težave s prtljago, saj so jo eni izmed nas izgubili- zaradi presedanja je ostala v Lizboni. Najprej smo  jo prijavili kot izgubljeno prtljago. Počakati smo morali do naslenjega jutra, ko so nam sporočili, da so jo našli. Tako so jo še isti dan dostavili do večera.

Vendar kljub manjšim zamudam letala in izgubi prtljage ene izmed nas je bilo potovanje zelo lepo in zanimivo. Na začetku smo si iz kombija ogledali mesto Barcelos, kjer smo imeli večerjo. Nastanili smo se v veliki stanovanjski hiši.

Naslednji dan smo se orentirali po mestu in si ga podrobno ogledali. Po kosilu smo si ogledali eno izmed Portugalskih šol in delovna mesta, kjer bomo zaposleni. Potem smo imeli nekaj prostega časa in večerjo.


Elis in Katja

Ni komentarjev:

Objavite komentar